opettajat

matias löyttyniemi

Koko Suomi salsaa!

Matias on kiertänyt ympäri Suomea viimeiset vuodet, vieden salsan ilosanomaa paikkakunnalta toiselle. Opettajana hän on kerännyt kiitosta innostavan energiansa, selkeän opetustapansa sekä pitkälle viedyn pedagogiikkansa puolesta. Hän antaa opetusta koko skaalalle tanssiväkeä, uusista alkeistunneista lähtien aina tanssinopettajien koulutukseen asti!

Matiaksen tunneilla korostuu parinvälinen yhteys ja musiikintulkinta, ja tunneilla edetään tekniikasta aina itse tanssiin ja siitä nauttimiseen! Opetuksessa yhdistyy tanssin ja musiikin syvällinen tuntemus jo 15 vuoden ajalta, niin tanssijan kuin muusikonkin näkökulmasta.

Tutustu Matiakseen lisää täältä!

  • Matiaksen laaja salsamusiikkia ja tanssin musiikintulkintaa käsittelevä verkkokurssi ”The Roots of Salsa – Level Up Your Musicality” löytyy täältä!

SARi AALTONEN

Sari Aaltonen on Lapin likka, Kainuun kasvatti, ja Tanssikoulu Jari Aaltosen toiminnan organisaattori. 

Sarin tanssitunneilla on helppo olla. Hyvä ryhmänhallinta, selkeä opetus ja vahva pedagogiikka luovat turvallisen tunnelman kursseille. Sarin rakkaus opettamiseen, ihmisiin ja musiikkiin on selkeästi aistittavissa opetushetkissä ja opetussisällöissä. Suomen Tanssinopettajainliitto Stol ry valitsi Sarin Vuoden Tanssinopettajaksi vuonna 2017. 

Sarille on tyypillistä luoda innostusta ympärilleen myös tanssituntien ulkopuolella. Tästä hyvänä esimerkkinä on se, että Sari on ollut merkittävä vaikuttaja myös Lappi Actionin toiminnan syntyvaiheissa. 

Tutustu Sariin lisää täältä!

ARTO PETJALA

Arto Petjala on monipuolinen tanssin ammattilainen. Vaikka hän tällä hetkellä päätyökseen opettaakin soolotunteja, sykkii sydän eniten paritanssille.

Arto opettaa paritanssijoita aina aloittelijoista konkareihin ja kilpaileviin pareihin saakka, sekä kouluttaa uusia seuratanssin ohjaajia ja ammattilaisia.

Arto on innostava, helposti lähestyttävä ja taitava pedagogi. Hän pitää huolen, että tunneilla on hyväksyvä ja oppimista tukeva ilmapiiri. Tunneilla on paljon tanssia, ja pitkän opettajauran mukanaan tuomaa oppia Arto jakaa aina pilke silmäkulmassa.

Yhden miehen yritys Dog’n Roll tarjoaa tanssinopetuksen lisäksi urheiluhierontaa. Arto toimii yrittäjänä myös Kajaanilaisessa Aisti ja Tunne Oy:ssä.

Tutustu Artoon lisää täältä!

MIMMI MARJAMAA

Mimmi on Oulun alueella vaikuttava tanssinopettaja. Tanssi astui hänen elämäänsä jo viisi vuotiaana, jolloin hän ensimmäisen tanssitunnin jälkeen ilmoitti vanhemmilleen, että isona hänestä tulee tanssinopettaja.

Vuonna 2014 hän valmistuikin Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi showtanssin suuntautumisvaihtoehdosta. Mimmillä on vahva osaaminen show- ja nykytanssikentältä, mutta sydän hänellä sykkii erityisesti kuubalaisille tansseille ja reggaetonille.

Tanssinopettajuuden lisäksi Mimmi on nähty tanssijana kisalavoilla, mm. kaksin kertainen Latinoshow SM kultamitalisti (latinoshow ja parisalsa), tanssijana tanssiteoksissa ja on hän ehtinyt toimia myös koreografina.

JARI AALTONEN

Jari on Tanssikoulu Jari Aaltosen perustaja sekä TanssiAallon hurmaava tirehtööri. Rumpujakin soittava Jari on loistava opettaja, jonka lämmin huumori valloittaa takuulla jokaisen kurssilaisen. Jarin mielestä tanssikenkä liukuu parketilla parhaiten, kun kaikilla on hauskaa. Niinpä tämä diplomitanssinopettaja pitääkin tempauksillaan huolen, ettei meno tunneilla käy liian vakavaksi. Suomen Tanssiopettajainliitto Stol ry valitsi Jarin Vuoden Tanssinopettajaksi keväällä 2015.

Tutustu Jariin lisää täältä!

Kuule uusista jutuista ensimmäisten joukossa!

Me ei spämmätä, vaan huhuillaan ainoastaan kun on oikeaa asiaa!