Blogi

Tervetuloa blogimme pariin

Pyrkimyksenämme on kirjoittaa teitä lukijoita palvelevaa tekstiä laidasta laitaan yrityksemme toimialan puitteissa. Kuten nettisivuilla todetaan, tässä on tiimi, jolta ei Äksöniä puutu! Olemme kerryttäneet kokemusta henkilötyövuosissa mitattuna markkinointiviestinnän ja ICT -alan toimialoilta yhteensä jo yli kaksisataa vuotta.

Muunmuassa itse kehittämämme Info TV -järjestelmä, Fiscal Info TV on ollut markkinoilla viisitoista vuotta. Kyseisen järjestelmän ohjelmiston kehitystyö aloitettiin vuonna 2009 ajatuksesta: ”Pitikö tämäkin homma tehdä itse?”. Mika oli työnsä puitteissa joutunut suorittamaan huoltotoimenpiteitä vastaavalle järjestelmälle ulkona räntäsateessa, ja siitä se (kin) ajatus sitten lähti. 

Tuo lausahdus kuvaa hyvin tiimimme asennetta työtä ja elämää kohtaan. Se tehdään mikä luvataan, ja vielä toistaiseksi mikään kinkkisempikään pulma ei ole jäänyt ratkaisematta.

Toivottavasti intohimomme  tehdä rakastamaamme työtä välittyy sinullekin näiden blogikirjoitusten myötä. Toimialamme laajuudesta johtuen tulet kuulemaan täällä juttuja laidasta laitaan, hakukoneoptimoinnista ja koodauksesta, aina tapahtumien järjestämiseen ja tanssin hurmaan saakka. Mikäli sinulle nousee mieleen aiheita joista toivoisit meidän erityisesti kirjoittavan, kerro niistä sähköpostilla info (at) lappiaction.fi

Sillä välin: Näy, kuulu ja tanssi!