Anne-Riina Hurskainen

Anne-Riina on Kuopiolainen tanssinopettaja (AMK), jonka intohimona ovat erilaiset paritanssit ja parin välinen vuoropuhelu.

 

Anne-Riinan tunneilla keskitytään laadukkaaseen tanssitekniikkaan, jonka avulla soivaan musiikkiin tanssiminen parin kanssa onnistuisi mahdollisimman hyvin. Tanssin ilo ja energia välittyvät Anne-Riinan tunneilla ja hän pyrkii motivoimaan oppilaitaan löytämään intohimonsa tanssia kohtaan. Kuopiossa Anne-Riina pyörittää Tanssikoulu Wisiota puolisonsa Tapanin kanssa.

 

Anne-Riinaa on luonnehdittu (savolaisuudesta huolimatta) selkeäksi ja innostavaksi pedagogiksi. Hän pyrkii tunneillaan luomaan rennon ja avoimen ilmapiirin, jotta oppimiselle olisi hyvät edellytykset. Omaa tanssijuuttaan Anne-Riina kehittää kiertämällä West Coast Swing tapahtumia ja kisailemalla advanced -luokassa ympäri maailmaa.

 

Vapaa-aika kuluu kahden pienen lapsen ja koiran kanssa touhutessa sekä erilaisia liikunta harrastuksia tehden. Crossfit harrastus on kuulunut pitkään Anne-Riinan suosikkeihin ja uusimpana kokeiluna on alamäkiuinti.

 

“Tanssi on paljon enemmän kuin pelkkä harrastus, se luo kokonaisvaltaista hyvinvointia, se on tapa ilmasta itseä ja nauttia liikkeestä. Tervetuloa kokeilemaan, oppimaan, onnistumaan ja luomaan ainutlaatuisia tanssihetkiä!””

 

Terkuin A-R

Kuule uusista jutuista ensimmäisten joukossa!

Me ei spämmätä, vaan huhuillaan ainoastaan kun on oikeaa asiaa!