Ei mitään yleistä lätinää vaan suoraa toimintaa 

Oletko pysynyt muuttuvan maailman mukana, vai kaipaako yrityksesi pelastajaa? Ehdoton vahvuutemme jatkuvasti muuttuvassa maailmantilanteessa on se, että asioista puhutaan suoraan, ja niiden oikeilla nimillä. Katsotaan asioita rohkeasti silmiin ja opetellaan yhdessä realistisesti kohtaamaan vaikealtakin tuntuvat asiat, jotka ovat korjattavissa markkinoinnin keinoin.

Suorasukainen tyylimme on saanut kiitosta. Tyhjä ”häämistely” on ajanhukkaa eikä auta mitään eikä ketään.  Suoralla ja oikeanlaisella toiminnalla uudet asiakkaasi voivat olla ovellasi jo huomispäivänä!

Tarjoamme tarpeisiisi räätälöidyt markkinointi- ja viestintäratkaisut vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Näkemyksemme eri toimialojen viestinnällisistä kehitystarpeista on laaja. Kokemusta löytyy niin kuntaorganisaatioiden, tehtaiden, kuin pienyritystenkin viestinnällisten ratkaisujen toteuttamisesta.

Pienten ja keskisuurten (PK) yritysten viestinnällisten haasteiden ratkominen on erityisesti sydäntämme lähellä. Olemme räätälöineet palvelumme ja hinnoittelumallimme sellaisiksi, että pienintäkin pienemmäksi itsensä tuntevan yrittäjän olisi niihin helppo tarttua. Hinnoittelu on maltillinen ja tapahtuu tehdyn työn mukaan. Maksuajat ovat joustavia, ja maksuja on mahdollista jakaa osiin niin, että markkinointi voidaan tarvittaessa käynnistää tyhjästä pienelläkin alkupääomalla.

 

Tiedostatko yrityksesi markkina-aseman viestinnällisestä näkökulmasta?

  • Löytävätkö asiakkaasi palveluidesi pariin?
  • Onko yritykselläsi laadukkaat ja toimivat nettisivut?
  • Oletko aktiivinen sosiaalisessa mediassa?
  • Löytyykö yrityksesi googlesta?
  • Tuleeko mieleesi markkinoinnillisia keinoja, joita voisit vielä liiketoiminnan kasvattamiseksi tehdä
  • Tiedätkö miten voisit kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä verkossa?

Jos olet epävarma vastauksistasi, tai vastasit mihinkään edellisistä kohdista kieltävästi, ota yhteyttä niin ryhdytään toimeen!

    Kuule uusista jutuista ensimmäisten joukossa!

    Me ei spämmätä, vaan huhuillaan ainoastaan kun on oikeaa asiaa!