tule seikkailulomalle lappiin

Mielikuvamatka kuumaan aurinkoon

Tule yksin tai parin kanssa

Arktinen Ruka tanssii karnevaalimeiningeissä huikeiden ammattilaisten johdolla, se on elämys! Laskeudu Vapun viettoon letkeässä tunnelmassa, mielikuvamatka kuumaan aurinkoon on taattu!

Luvassa on huikeaa meininkiä huikeassa kohteessa kaiken tasoisille tanssijoille!

Kaikki palvelut löytyvät saman katon alta tai ihan muutaman metrin ulkokävelyn päässä toisistaan. Leiriläisille on neuvoteltu -mielettömät- majoitustarjoukset! Tsekkaa vaihtoehdot täältä, ja tee varaus suoraan majoittajan ilmoittamaan osoitteeseen ohjeiden mukaisesti.

Leirillä

-Saat oppia ja tanssielämyksiä suoraan Suomen huipulta
-Opit tanssimaan samanhenkisessä porukassa
-Ystävystyt muiden samanhenkisten tanssityyppien kanssa
-Keinut mukaansa tempaavan musiikin laineilla koko viikonlopun
-Nautit liikkumisen ilosta arktisissa maisemissa

Voit saapua kursseille yksin, oman parisi kanssa, tai isommalla joukolla, ihan niin kuin itsellesi sopii. Vauhdikas parinvaihtomme takaa sen, että kaikki pääsevät tanssimaan! Oppiminen käy helposti ja nopeasti parinvaihtoringissä, mutta voit toki halutessasi tanssia myös ainoastaan oman parisi kanssa.
Mukaan lähteminen on vaivatonta! Valitse itsellesi mieluisat tunnit ja ilmoittaudu Safaritalon Info-pisteessä viimeistään noin 20 min ennen tunnin alkua.
Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon!

JOKAISELLE JOTAKIN

Leiriltä löytyy omat tanssitunnit tanssiuraansa aloitteleville tanssijoille ja jo kokeneemmille konkareille.
Tanssikurssit pyörivät neljässä salissa yhtä aikaa, ja tämän leirin ohjelmistoon olemme tuoneet paritanssien lisäksi myös soolotanssit, joiden opetussisällöistä vastaa kaksin kertainen Latinoshow SM kultamitalisti Mimmi Marjamaa!
Ilman paria tanssivat soolotanssijat viedään elämysmatkalle mm. kuuman Salsan & Reggaetonin ihmeelliseen maailmaan! Tutustu viikonlopun ohjelmaan tästä!

Auringonlaskusta viehättyviä tanssijoita hemmotellaan Arktisilla PalmuBileillä ja Live-esiintyjillä Ravintola Zonessa kumpanakin leiriltana.

________

Iltaohjelma kuuluu ennakkoon ostetun leiripassin hintaan veloituksetta (arvo 2x 15 €)! Osta leiripassi kätevästi ennakkoon verkkokaupasta!

Lippuja iltabileisiin myydään myös tapahtumainfossa leiriviikonlopun aikana, hintaan 15 € /henkilö (per ilta).

Perjantaina ja lauantaina heilutellaan lanteita alkuillan Arktisissa Palmubileissä Ravintola Zonessa Mimmin ja Arton johdolla, Matiaksen nostattaessa biletunnelmaa mixeripöydän takana! Lisäksi pääsemme nauttimaan myös perinteisemmästä tanssimusiikista, kun lavan ottaa lauantai-iltana haltuun ansaitusti pohjoisen oma Tanssiorkesteri Ässät. 

Osta ennakkoliput kätevästi verkkokaupasta! Iltaohjelma kuuluu ennakkoon ostetun leiripassin hintaan veloituksetta (arvo 2x 15 €)!

opettajat

matias löyttyniemi

Koko Suomi salsaa!

Matias on kiertänyt ympäri Suomea viimeiset vuodet, vieden salsan ilosanomaa paikkakunnalta toiselle. Opettajana hän on kerännyt kiitosta innostavan energiansa, selkeän opetustapansa sekä pitkälle viedyn pedagogiikkansa puolesta. Hän antaa opetusta koko skaalalle tanssiväkeä, uusista alkeistunneista lähtien aina tanssinopettajien koulutukseen asti!

Matiaksen tunneilla korostuu parinvälinen yhteys ja musiikintulkinta, ja tunneilla edetään tekniikasta aina itse tanssiin ja siitä nauttimiseen! Opetuksessa yhdistyy tanssin ja musiikin syvällinen tuntemus jo 15 vuoden ajalta, niin tanssijan kuin muusikonkin näkökulmasta.

Tutustu Matiakseen lisää tästä!

ARTO PETJALA

Arto on monipuolinen tanssin ammattilainen. Vaikka hän tällä hetkellä päätyökseen opettaakin soolotunteja, sykkii sydän eniten paritanssille.

Arto opettaa paritanssijoita aina aloittelijoista konkareihin ja kilpaileviin pareihin saakka, sekä kouluttaa uusia seuratanssin ohjaajia ja ammattilaisia.

Arto on innostava, helposti lähestyttävä ja taitava pedagogi. Hän pitää huolen, että tunneilla on hyväksyvä ja oppimista tukeva ilmapiiri. Tunneilla on paljon tanssia, ja pitkän opettajauran mukanaan tuomaa oppia Arto jakaa aina pilke silmäkulmassa.

Yhden miehen yritys Dog’n Roll tarjoaa tanssinopetuksen lisäksi urheiluhierontaa. Arto toimii yrittäjänä myös Kajaanilaisessa Aisti ja Tunne Oy:ssä.

Tutustu Artoon lisää tästä!

SARI JA JARI AALTONEN

Tanssikoulu Jari Aaltonen eli TanssiAalto
Askeleiden alkeita, vinkeitä kuvioita, oppimisen iloa, riemua ja naurua – tätä kaikkea tarjoaa TanssiAalto, maankuulu paritanssikoulu!

Tanssille sydämensä menettäneet Jari ja Sari Aaltonen tunnetaan erityisesti ainutlaatuisesta, maanläheisestä opetustyylistään, loistavasta isonkin ryhmän hallinnasta sekä pioneerityöstään seuratanssiopetuksen parissa.

Jarin ja Sarin kädenjälki näkyy tänäkin päivänä esimerkiksi tanssikursseilla yleisesti käytössä olevassa kurssien tasojaossa sekä heidän Suomeen tuomassaan ”vauhdikas parinvaihto” -opetusmetodissa.

Tutustu Sariin lisää tästä!

Tutustu Jariin lisää tästä!

MIMMI MARJAMAA

Mimmi on Oulun alueella vaikuttava tanssinopettaja. Tanssi astui hänen elämäänsä jo viisi vuotiaana, jolloin hän ensimmäisen tanssitunnin jälkeen ilmoitti vanhemmilleen, että isona hänestä tulee tanssinopettaja.

Vuonna 2014 hän valmistuikin Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi showtanssin suuntautumisvaihtoehdosta. Mimmillä on vahva osaaminen show- ja nykytanssikentältä, mutta sydän hänellä sykkii erityisesti kuubalaisille tansseille ja reggaetonille.

Tanssinopettajuuden lisäksi Mimmi on nähty tanssijana kisalavoilla, mm. kaksin kertainen Latinoshow SM kultamitalisti (latinoshow ja parisalsa), tanssijana tanssiteoksissa ja on hän ehtinyt toimia myös koreografina.

Kuule uusista jutuista ensimmäisten joukossa!

Me ei spämmätä, vaan huhuillaan ainoastaan kun on oikeaa asiaa!