Ruka tanssii 2.-4.5.2025

Ruka tanssii jälleen ensi vuonna – 2.-4.5.2025! Lähde seikkailulomalle pohjoiseen!

Merkkaa päivä kalenteriin, tulossa on mieltä kutkuttava viikonloppu ammattiopettajien johdolla! Opekaartissa jatkaa Mimmi Marjamaa, Arto Petjala, Matias Löyttyniemi, sekä Sari ja Jari Aaltonen.Viikonloppuun on luvassa lisäksi myös uudenlaisia rytmejä, kun mm. Argentiinalaisen Tangon saloihin meidät johdattelee Jenna Polvi

Ohjelma ja tapahtumasivusto majoitustarjouksineen julkaistaan 31.10.2024. Early Bird-liput ovat myynnissä 1.11.-31.12.2024 välisenä aikana.

Luvassa on huikeaa meininkiä kaiken tasoisille tanssijoille, mielettömässä kohteessa! Arktiset Palmubileet live-esiintyjineen jatkaa ohjelmistossa!

Leiriläisille neuvotellaan majoitustarjoukset, varaukset lähempänä ajankohtaa suoraan majoittajien ilmoittamiin osoitteisiin, ohjeiden mukaisesti.

Pysy kuulolla ja tiedä missä mennään! 

TASOT
Leiriltä löytyy ohjelmaa kaiken tasoisille tanssijoille alkeista ihan haastaviin tunteihin saakka. Lisäksi tuomme ohjelmistoon tunteja myös soolotanssijoille!

OHJELMA
Ohjelmaa & oheistapahtumien sisältöä työstetään parhaillaan täyttä höyryä!

Myös tällä leirillä on huomioitu paritanssijoiden lisäksi myös SOOLO-tanssijat. Ilman paria tanssivat soolotanssijat viedään elämysmatkalle mm. kuuman Salsan & Reggaetonin ihmeelliseen maailmaan! Auringonlaskusta viehättyviä tanssijoita hemmotellaan Arktisilla PalmuBileillä ja Live-esiintyjilllä. Palmubileissä lanteita keinutellaan ammattiopettajien johdolla, joten mielikuvamatka kuumaan aurinkoon on taattu!

MAKSUTAVAT
Käteisen, luottokorttien ja yleisimpien liikuntaetujen lisäksi käytettävissäsi on myös Klarna -lasku -ja/tai osamaksumahdollisuus.

OPETTAJAT
JENNA POLVI – Selkeä ja läsnäoleva tunnelman luoja, jonka rakkaus musiikkia ja tanssia kohtaan ei jää kenellekään epäselväksi. Tango on Jennalle intohimo, joka on tuonut hänelle myös Lavatangon Suomenmestaruuden Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2019! ❤

MATIAS LÖYTTYNIEMI – Koko Suomen Salsaihme Helsingistä! Matias on kuljettanut salsan aurinkoa ympäri Suomea, ja nyt tuo sama aurinko nähdään onneksemme Rukalla myös vuonna 2025! 

ARTO PETJALA – Kaikkien rakastama tanssiva koirakuiskaaja Kainuusta, jonka innostavilla tunneilla ei turhia pönötellä!

MIMMI MARJAMAA – Oululainen kaksinkertainen Latinoshow SM -kultamitalisti tuo uutta väriä perinteisten paritanssien keskelle SOOLO-Salsa & Reggaeton WorkShopin oppien myötä! 

SARI JA JARI AALTONEN – Ainutlaatuisen maanläheisestä opetustyylistään, sekä pioneerityöstään seuratanssiopetuksen parissa tunnettu opettajapariskunta Oulusta! 

Kummankin leiri-illan iltaohjelma kuuluu ennakkoon ostetun leiripassin hintaan veloituksetta! ❤

Tanssi Facebook-tapahtumaan >tästä

Kuule uusista jutuista ensimmäisten joukossa!

Me ei spämmätä, vaan huhuillaan ainoastaan kun on oikeaa asiaa!