Lähellä kurssipaikkaa olevia majoitusvaihtoehtoja

Arctic guesthouse & igloos

Arctic Guesthouse & Igloos on majoitusalalla toimiva perheyritys Ranualla. Täältä voit varata majoituksen joko 1940-luvulta asti asiakkaitaan palvelleessa Gasthaus Ranua -majatalossa tai kokeilla seikkailullista lasi-iglumajoitusta kymmenessä liikuteltavassa ja kelluvassa AuroraHut igluveneessä.

Majoitusvaihtoehtojen lisäksi tiloista löytyy ravintola, joka on auki vuoden jokaisena päivänä.

Tämä majoitusvaihtoehto sijaitsee noin 850m päässä kurssipaikalta.

>Lue lisää

ranua resort

Ranua Resortissa yövyt mukavasti lomahuvilassa tai lasi-iglussa.
Lomahuvilat sijaitsevat aivan eläinpuiston naapurissa ja jokaisesta huvilasta löytyy kaikki rentoon lomailuun tarvittavat mukavuudet; takka, sauna ja keittiö sekä oma terassi metsänäkymällä. Kaksi huoneistoa voi helposti yhdistää 12 hengen lomahuvilaksi. Lomakylässä on oma laavu ja aivan vierestä pääset poikkeamaan luontopoluille.
Arctic Igloos lasi-iglut tuovat annoksen luksusta arkeesi. Lasikaton ja -ikkunoiden kautta voit ihastella esteettömästi vuodenaikojen mukaan muuttuvaa näköalaa Ranuanjärven horisonttiin. Tule ja nauti Ranuan täydellisestä rauhasta ja hiljaisuudesta.

Tämä majoitusvaihtoehto sijaitsee noin 3,2 km päässä kurssipaikalta.

>Lue lisää

villa havula-puutarhurin maja

Villa Havula on vuonna 1948 rakennettu omakotitalo Ranualla, Etelä-Lapissa.

Pihapiirissä on toiminut vuonna 1953 perustettu kelloliike, jossa toimi kellojen myynti- ja huoltotoiminta, korujen ja koriste-esineiden myynti, sekä Philips Oy radioiden ja televisioiden piirimyynti.

Myöhemmin talo on toiminut asuinrakennuksena. Matkailukäyttöön talo on remontoitu vuosina 2016-2017, jolloin rakennukseen tehtiin täydellinen remontti aina lattioita myöten.

Tämä majoitusvaihtoehto sijaitsee noin 300 m päässä kurssipaikalta.

>Lue lisää

Kuule uusista jutuista ensimmäisten joukossa!

Me ei spämmätä, vaan huhuillaan ainoastaan kun on oikeaa asiaa!