Varaus- ja peruutusehdot

Hotelleissa ja muissa tarjolla olevissa majoitusvaihtoehdoissa on varattuna huonekiintiöt tanssileiriläisiä varten, joka puretaan 30 vrk ennen tapahtuman alkua.
Tämän jälkeen huoneita on saatavana hotelleiden varaustilanteen mukaisesti.

Voit saapua kursseille ilman ennakkoilmoittautumista. Varaa aikaa riittävästi, ja saavu paikalle vähintään 30 min ennen kurssin alkua.

Peruutus

Mikäli käy niin harmillisesti, että joudut peruuttamaan osallistumisesi, lue alla olevat ohjeet ja ota viipymättä yhteyttä myyntipalveluumme.

24 h ennen kurssin alkua
Verkkokaupasta tai ennakkoon kortilla tai käteisellä  maksetut kurssit, jotka on peruutettu vähintään 24 h ennen kurssien alkua, hyvitetään kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan.

Vähintään 30 vrk ennen tapahtuman alkua
Voit peruuttaa osallistumisesi 30 vrk ennen tilaisuuden alkua. Perimme käsittelykuluja hyvitykseen liittyvästä työstä 49 € (poikkeuksena lääkärintodistus).

Alle 15 vrk ennen tapahtuman alkua
Alle 15 vrk ennen tapahtuman alkua tapahtuvista peruutuksista veloitamme koko maksetun kurssikokonaisuuden hinnan (poikkeuksena lääkärintodistus).

Ilmoita peruutuksesta viipymättä myyntipalveluumme ja toimita tarvittavat dokumentit (lääkärintodistus, kuittijäljennös maksetusta kurssimaksusta ja pankkiyhteystiedot) maksun palautusta varten. Hyvitämme kurssimaksun edellä mainittujen ehtojen täyttyessä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14 vrk kuluessa edellä mainittujen dokumenttien saapumisesta alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Yhteystiedot varaukseen ja/tai peruutukseen liittyen:

044 591 2362 tai myynti@lappiaction.fi

Kuule uusista jutuista ensimmäisten joukossa!

Me ei spämmätä, vaan huhuillaan ainoastaan kun on oikeaa asiaa!