PARITANSSITUOTTEET

HINNAT

-Koko leiri Early Bird (tarjous voimassa 31.7.2024) 99 € (9 h opetusta) 
-Koko leiri 108 € (9 h opetusta)
-Perjantai 28 € (2 h opetusta)
-Lauantai 52 € (4 h opetusta)
-Sunnuntai 39 € (3 h opetusta)
-1 h 15 €

MAKSUTAVAT

Käteisen, luottokorttien ja yleisimpien liikuntaetujen lisäksi käytettävissäsi on myös Klarna -lasku -ja/tai osamaksumahdollisuus.

VERKKOKAUPPA

Osta edullinen leiripassi verkkokaupasta! Ennakkoon ostetulla leiripassilla pääset veloituksetta oheisohjelman (Tunturihumppa & Orkesteritanssit) viettoon lauantaina (Arvo 22 €)!

Verkkokaupasta voit ostaa ennakkolippuja, leiripasseja ja lahjakortteja tapahtumiin joissa olemme järjestäjänä. Saat tulostettavan kuitin (pdf) sähköpostiisi oston jälkeen. Tilausvahvistus ja/kuitti toimii maksuvälineenä tapahtumassa, ja se vaihdetaan leiripassiin tai rannekkeeseen tapahtuman Info-pisteellä. Verkkokaupan lisäksi lahjakortteja voi ostaa Lappi Actionin toimipisteistä Ranualta ja Oulusta.

LIIKUNTASETELIT JA KLARNA-OSAMAKSU

Käteisen, sekä perinteisten luottokorttien lisäksi myös liikuntasetelit ja Klarna-lasku (sekä osamaksu) käyvät maksuvälineenä. Sovi seteleiden ja/tai Klarnan käytöstä puhelimitse tai sähköpostitse 044 591 2362 / marika@lappiaction.fi, näitä maksutapoja käyttäessäsi saat maksulinkin puhelimeesi maksua varten.

PERINTEISET LAHJAKORTIT

Perinteiset lahjakortit lähetetään kirjattuna kirjeenä (a´3 €) ilmoittamaasi postiosoitteeseen. Halutessasi tulostettavan pdf-lipun lisäksi perinteisen lahjakortin lahjan saajalle annettavaksi, valitse ostoskoriisi lisäksi postimaksu kirjatulle kirjeelle. Perinteisen lahjakortin voi myös noutaa toimipisteistämme (Ranua ja Oulu) ilman lisämaksua.

Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä ja sen voi käyttää useammassa erässä. Emme vaihda lahjakortteja rahaksi, emmekä korvaa käyttämättä jääneitä, ja/tai vanhaksi menneitä lahjakortteja. Mikäli haluat hankkia lahjakortin vapaasti valittavalle summalle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen myynti@lappiaction.fi

Tanssi verkkokauppaan tästä!

Näy, kuulu ja tanssi! 

Kuule uusista jutuista ensimmäisten joukossa!

Me ei spämmätä, vaan huhuillaan ainoastaan kun on oikeaa asiaa!