HINNAT


-Koko leiri 109 € (11 h opetusta)
-Perjantai 33 € (2 h opetusta)
-Lauantai 55 € (4 h opetusta)
-Sunnuntai 33 € (3 h opetusta)

-1 h 14 €

MAKSUTAVAT

Käteisen, luottokorttien ja yleisimpien liikuntaetujen lisäksi käytettävissäsi on myös Klarna -lasku -ja/tai osamaksumahdollisuus.

VERKKOKAUPPA

Osta edullinen leiripassi verkkokaupasta! Verkkokaupasta voit ostaa ennakkolippuja, leiripasseja ja lahjakortteja tapahtumiin joissa olemme järjestäjänä. Saat tulostettavan kuitin (pdf) sähköpostiisi oston jälkeen. Tilausvahvistus ja/kuitti toimii maksuvälineenä tapahtumassa, ja se vaihdetaan leiripassiin tai rannekkeeseen tapahtuman Info-pisteellä. Verkkokaupan lisäksi tanssileirien lahjakortteja voi ostaa Lappi Actionin toimipisteestä Ranualta.

LIIKUNTASETELIT JA KLARNA-OSAMAKSU

Myös liikuntasetelit ja Klarna-lasku (sekä osamaksu) käyvät maksuvälineenä. Sovi seteleiden ja/tai Klarnan käytöstä puhelimitse tai sähköpostitse 044 591 2362 / marika@lappiaction.fi, näitä maksutapoja käyttäessäsi saat maksulinkin puhelimeesi maksua varten.

PERINTEISET LAHJAKORTIT

Perinteiset lahjakortit lähetetään kirjattuna kirjeenä (a´3 €) ilmoittamaasi postiosoitteeseen. Halutessasi tulostettavan pdf-lipun lisäksi perinteisen lahjakortin lahjan saajalle annettavaksi, valitse ostoskoriisi lisäksi postimaksu kirjatulle kirjeelle. Perinteisen lahjakortin voi myös noutaa toimipisteestämme Ranualta ilman lisämaksua.

Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää useammassa erässä. Emme vaihda lahjakortteja rahaksi, emmekä korvaa käyttämättä jääneitä, ja/tai vanhaksi menneitä lahjakortteja. Mikäli haluat hankkia lahjakortin vapaasti valittavalle summalle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen myynti@lappiaction.fi

Tanssi verkkokauppaan tästä!

Näy, kuulu ja tanssi! 

Kuule uusista jutuista ensimmäisten joukossa!

Me ei spämmätä, vaan huhuillaan ainoastaan kun on oikeaa asiaa!